Noortje Huiskens

Van jongs af aan vond ik het heerlijk om muziek te maken op de fluit en de piano, en ik was er al snel van overtuigd dat muziek een deel van mijn leven zou blijven. Ik werd aangenomen op het conservatorium in Utrecht alwaar ik afstudeerde bij Emile Biessen als uitvoerend en docerend musicus. Muziek werd mijn leven. Mij werd ook al snel duidelijk dat het heel fijn en zelfs noodzakelijk is, om naast het musiceren in ensembles en orkesten zoals het Metropool, het Radio Kamerorkest, en diverse kamermuziek ensembles, ook les te geven. Zo heb ik, naast vele optredens, ruim tien jaar les gegeven aan het conservatorium van de Hoge School van Amsterdam waar ik vele studenten heb opgeleid tot professioneel muzikant. In 1994 richtte ik samen met mijn partner Eduard, Sebastian Muziekonderricht op. Hier hebben wij een muziekhuis gecreëerd ten dienste van de ontwikkeling van de leerling waar methodiek en praktische leervormen zoals voordracht en samenspel in een ontspannen manier samenkomen. Het plezier wat het maken van muziek geeft wil ik  graag met jullie delen

Eduard Sebastian

Al vanaf mijn jeugd speelde ik gitaar samen met mijn vader de melodieën van Django Reinhardt en Chet Atkins. Sindsdien heeft de gitaar mij nooit meer losgelaten. Ik speelde alles op gehoor en  gaf al op jonge leeftijd uitvoeringen en optredens. Op de middelbare school maakte ik kennis met klassieke muziek, pop, blues en rock en ontwikkelde ik mijn eigen muziektaal door mijn eigen muziek te schrijven. Gedreven door al deze mogelijkheden van stijlen, speeltechnieken en eigen scheppingskracht  wilde ik dit in kwaliteit omzetten wat gevolg had dat ik mijn gitaarstudie vervolgde aan het Conservatorium te Utrecht al waar ik les kreeg een groot gitaar pedagoog Dick Visser. Na deze opleiding heb ik mij verder ontwikkeld zowel als producent, componist, uitvoerend muzikant als docent, in zeer veel verschillende stijlrichtingen. Zo kun je bij mij terecht voor klassiek, pop, jazz, country, flamenco en overige wereldmuziekstijlen. Ik help je zowel auditief als via bladmuziek om tot een volwaardig gitarist te komen in de stijl die jou aanspreekt. Je zult dan zien dat de gitaar en haar muziek geen grenzen kent.

Annemarie de Boer

Aan het Rotterdams Conservatorium studeerde ik  piano bij Mila Baslawskaja. Al voor mijn afstuderen kwam het begeleiden van zangers en instrumentalisten op mijn pad en dat doe ik tot op de dag van vandaag nog steeds veel en erg graag. Door naast solistisch ook veel met andere musici samen te spelen blijf ik geïnspireerd en blijf ik mij ontwikkelen als muzikant.. Ook organiseer ik graag voor leerlingen jaarlijks themaconcerten waar er solistisch,  met quatre-mains of samen met een ander instrument klassieke thema’s ten gehore worden gebracht. Mijn liefde ligt voornamelijk in de klassieke muziek (en de bijbehorende methodieken) maar wat lichte muziek, pop of jazz zo tussen Beethoven en Debussy door, kan eventueel een fijne afwisseling zijn. Graag draag ik deze liefde en kennis over aan elke leerling, jong en oud, want creativiteit is immers niet aan leeftijd gebonden.

Romeo Chimarosti

Graag stel ik mezelf aan jullie voor. Mijn naam is Romeo Cimarosti en kom oorspronkelijk uit Italië. Al vanaf jongs af aan trommel ik op alles wat los en vast zit. Als beginnend drummer in Italië kwam ik op een gegeven moment niet verder. Door een uitwisselingsprogramma met Nederland maakte ik kennis met het muziekonderwijs in Rotterdam. Wat een kwaliteit in het Nederlandse muziekonderwijs! Ik bleef in Nederland om het conservatorium te volgen. Het Codarts in Rotterdam bood mij alle mogelijkheden om mij verder te ontwikkelen in zeer diverse stijlen waaronder, klassieke percussie, latin percussie, afrikaanse percussie , op onder meer de cajon, djembe en drums. Sinds 2014 ben ik afgestudeerd slagwerkdocent en ben daarnaast uitvoerend muzikant en speel ik in diverse ensembles zoals bijvoorbeeld in Percossa, Sysmo en Diabote. De overdracht van kennis, muzikale en ritmische vaardigheden is iets wat mij erg boeit. Al geruime tijd richt ik me op het ontwikkelen en uitvoeren van verschillende lesprogramma’s voor drums/slagwerk voor alle leeftijden voor zowel grote groepen als individuen. Ik zie er naar uit om al mijn ritmische ervaringen te delen met mijn leerlingen.